Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy beleid

Weet je hoe erg je BodyDream.be worden gebruikt en de uitwisseling van informatie, dank u voor uw vertrouwen, we zullen heel voorzichtig doen, verstandig.De mededeling dat de privacy van ons beleid.Door de toegang tot de BodyDream.be, aanvaard je de privacy van de praktijken die zijn vastgelegd in de verklaring.

Die persoonlijke informatie van klanten of BodyDream.be verzamelen?

We krijgen hulp van de klanten van de informatie en de voortdurende verbetering van BodyDream.be je onze persoonlijke ervaringen van winkelen.Hier is onze soorten informatie verzamelen.

Je geeft ons informatie ontvangen en opslag: we je binnen op onze website of op een andere manier voor ons geen informatie.Je kunt niet kiezen om bepaalde informatie, maar je kan geen gebruik kunnen maken van de voordelen van onze vele functies.We gebruiken je antwoord op uw verzoek, op toekomstige winkelen voor je zorgen, verbetering van de winkel, en je de informatie en communicatie.

Automatische toegang tot de informatie: we de opvang en opslag van bepaalde soorten informatie, zolang je het met ons communiceren.Bijvoorbeeld, en veel sites, we gebruiken koekjes, en de informatie die wij krijgen, van bepaalde soorten, als je internet browser BodyDream.be.Er zijn veel bedrijven die kunnen helpen bij de website bezocht je anonieme instrument.Hoewel we niet geven u een persoonlijke ervaring BodyDream.be als we niet, weet je, we willen dat je weet dat deze instrumenten bestaan.

E - mail: door de klanten van de e - mail communicatie zal de vernieuwing van hun orders, met inbegrip van de positie van aankoop en levering van advies, terug te komen.We blijven contact met de klant op de verkoop van en de bevordering van activiteiten met betrekking tot de mensenrechten.Als je niet wilt dat het ontvangen van e - mail of andere berichten uit de Verenigde Staten van Amerika, stel je de voorkeur van de consument op mijn rekening.Om dit te bereiken, inloggen op mijn rekening."Mijn pagina 's in de rekeningen" geef "ontvangen mededeling van vernieuwing vakje, en daarna de e - mail te redden en de vaststelling van de mededeling".

Wat koekjes?

Koekjes zijn we via het web browser overdracht op je harde schijf, die ons systeem van identificatie van je browser en verstrekking van individuele taken en de opslag van de uitwisseling tussen je karretje alfanumerieke identificatiecode.

De meeste browsers toolbar te helpen deel te nemen zal u vertellen hoe de browser nieuwe koekjes, hoe kreeg je het koekje in de nieuwe, of hoe je alle koekje browser aangemeld.Maar de koekjes kun je volledig gebruik te maken van een van de beste van de voordelen van de BodyDream.be volledig functioneren, stel ik voor dat je het open.

Is dat de informatie die het ontvangt BodyDream.be delen?

Onze klant is de informatie van ons werk is een belangrijk onderdeel van ons zal het niet verkopen.We delen en dat wij de volgende, van de moederonderneming van de beschrijving van de klant slechts als informatie.

Agent: we huren van andere ondernemingen en de persoonlijke vertegenwoordiger van onze taken te vervullen.Voorbeelden hiervan zijn de uitvoering van de bestellingen, de levering van een pakket, post - en e - mail sturen, om herhaalde informatie lijst van klanten, de analyse van de gegevens die voor het in de handel brengen, te helpen de resultaten en de banden (met inbegrip van de lijst en banden met betalen), creditcards, en de klantenservice.Ze hebben toegang tot persoonlijke informatie nodig hebben om hun taken te vervullen, maar mogen niet worden gebruikt voor andere doeleinden kon vinden.

De promotie van het aanbod: soms sturen we klanten aan de geselecteerde groep BodyDream.be namens de andere zaken.Als we dat doen, zullen wij niet voor deze onderneming met de naam en het adres.

Overdracht van ondernemingen: als we doorgaan met het ontwikkelen van onze zaken, we kunnen de verkoop of aankoop van de winkel, dochterondernemingen of operationele eenheden.Bij deze transacties, informatie over klanten worden meestal een overdracht van activa van de onderneming, maar nog steeds onderworpen aan een vooraf bestaande in de privacy van de aangegane verplichtingen (tenzij, natuurlijk, met instemming van de klanten op een andere wijze).Bovendien, in de BodyDream.be, of van alle activa van klanten informatie overgenomen, is natuurlijk een van de overdracht van activa.

De bescherming van BodyDream.be en andere: onze rekeningen en andere persoonlijke informatie vrijgeven, zijn wij van mening dat de naleving van de wetgeving nodig is om de uitvoering van het gebruik van toepassing; of wij en andere van de voorwaarden van de overeenkomst; of de bescherming van het recht van eigendom, of BodyDream.be, de gebruikers of andere mensen In veiligheid.Dit omvat en andere ondernemingen en organisaties voor de preventie van fraude en de vermindering van het kredietrisico van informatie - uitwisseling.Natuurlijk, maar niet met de verkoop, verhuur of op een andere wijze openbaar te maken, de uitwisseling van persoonlijke gegevens van de schending van de privacy van de commerciële doeleinden verklaring beloofd.

Uw toestemming: behalve de hierboven vermelde, je zal de ontvangst van de kennisgeving, als je informatie van derde partijen kunnen gaan, en je zal een keuze van de informatie niet te delen.

Hoe veilig is de informatie over mij?

Onze inspanningen om de veiligheid van het gebruik van SSL - software, die gecodeerde informatie je input voor de bescherming van de veiligheid van de overdracht van informatie van je.

In een orderbevestiging, zullen we het geheim van uw creditcard nummer alleen de laatste vijf cijfers.Natuurlijk, we sturen om tijdens de verwerking van de integriteit van de credit card nummers in de desbetreffende credit card bedrijf.

Het aan u, om te voorkomen dat onbevoegden toegang tot uw wachtwoord en je computer is zeer belangrijk.Zorg ervoor dat het gebruik van de computer in delen van het afmaken. Tekenen.

Ik kan de toegang tot die informatie?

BodyDream.be, heb je toegang tot de grote over uw rekening, en de interactie BodyDream.be om in bepaalde gevallen beperkte doelstelling, de informatie, de bijwerking van de informatie.

Heb ik een keuze?

Zoals hierboven

Sitemap

Impressum & Kontakt

Schoenen Online Shop

Copyright © 2018 www.siankaanjeepsafari.nl. Powered by Schoenen Online Shop
Uw ipadres is: 54.221.9.6     Heren Sneakers , Dames Schoenen , Voetbalschoenen , Schoenen Store Amsterdam , kinderschoenen